Månedens uddelinger

Et principielt, juridisk sagsanlæg mod staten. Forskning i, hvordan havvind og CO2 lagring selv påvirker miljøet. Og opsætning af mindeplader for dræbte kvinder og børn i kommunerne. Her er denne måneds overblik over uddelinger fra de almennyttige fonde.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Redaktionen

Hver måned viderebringer vi et overblik over nye uddelinger fra de danske almennyttige fonde i form af denne liste udarbejdet af Fondenes Videnscenter.

Augustinus Fonden bidrager hvert år til bevarings- og restaureringsprojekter i kirker i hele landet, og på det seneste bestyrelsesmøde har fonden støttet 9 forskellige kirkeprojekter. Der er uddelt bevillinger inden for kunst, kultur og sociale indsatser til 35 projekter, der fordeler sig bredt inden for fondens støtteområder. Beløb: 33 mio. kr.

Det Obelske Familiefond: Festival & Friends 

Det Obelske Familiefond støtter Festival & Friends og det unge musikmiljø, der står bag og udvikler kammermusikfestivalens form og indhold. Festival & Friends er en musikfestival, der med afsæt i klassisk kammermusik har en vision om at vise og styrke fællesskabet blandt unge danske og internationale musikere. Festivalen ledes af to prisbelønnede unge musikere, Lea Han og Gustav Piekut, der sammen med andre musikere fra deres generation, håber på at kunne tiltrække nye publikummer til kammermusikken. Beløb: 100.000  kr.
 

0:000:00